home


Waarom slechts een half jaar garantie op de matrassen ?

Een hotelmatras heeft bij normaal gebruik een levensverwachting van 10 jaar. In onze groepsaccommodatie zijn die tien jaar inmiddels al ruimschoots voorbij en de matrassen zijn nog steeds goed.

Onze leverancier richt zich echter op een markt waarin de matrassen intensief gebruikt worden en ook nog eens door verschillende mensen. Uit statistieken blijkt dat als mensen spullen ter beschikking hebben die niet zelf hun eigendom zijn, daar helaas minder accuraat mee omgegaan wordt. Om te voorkomen dat hotels en vakantieparken te snel en te vaak (overigens onterecht) een beroep op de garantie doen, omdat zaken vroegtijdig kapot gaan als gevolg van misbruik, in plaats van normaal gebruik, geeft de leverancier slechts een garantietermijn van drie maanden.

Wij geven uit ons zelf daar ook nog eens extra productgarantie bij, tot wel liefst 5 jaar!
Omdat we er van uitgaan dat onze matrassen particulier gebruikt worden en dat daar normaler mee omgegaan wordt. De garantie is oorspronkelijk bedoeld tegen fabricagefouten en niet tegen misbruik van het artikel. Als er een fabricagefout in zou zitten, dan openbaart die zich wel binnen drie maanden, zo is de gedachtengang daarachter. Nogmaals: Wij doen daar dus nog eens tot 5 jaar extra garantie bovenop!

Het echte Hotel matras kent wel een garantie van 5 jaar!!


Na een proefslaapperiode: Waarom zijn de verzendkosten dan voor mij?

Bij de aanschaf van jouw nieuwe matras, waren de verzendkosten al ingecalculeerd. Om te voorkomen dat mensen matrassen via ons laten aanmaken en na drie maanden zonder ook maar enige kosten aan hun zijde weer terugzenden, moeten we helaas ook een bijdrage vragen aan diegenen die een matras terugsturen.

Zouden we dat niet doen, dan zou heel Nederland gratis en tot in lengte van dagen steeds maar weer nieuwe matrassen van ons kunnen "lenen".

Geen extra verzendkosten voor matrassen en boxssprings.

Bij onze prijzen voor matrassen en boxsprings zijn de verzendkosten al ingecalculeerd, waardoor er niet nog eens verzendkosten overheen komen. De verzendkosten die daar bij ingecalculeerd zijn, bedragen vanaf 2020 tot aan heden: 25,00 per item. Bij de overige artikelen zijn geen verzendkosten ingecalculeerd. Daarvoor geldt: Gratis verzenden voor een totaal aan artikelen uit onze webshop boven de 100,00 euro. Bij bestellingen beneden de 100,00 euro worden wel verzendkosten berekend.home Terug naar boven