home

Garantie, bestelwijze en leveringsvoorwaarden

Bij ons krijg je op een matras, bovenop de fabrieksgarantie van onszelf extra garantie ! Zodat je in totaal, 5 jaar garantie hebt.

Daar zijn uiteraard voorwaarden aan verbonden:

 1. In beginsel verleent onze leverancier uitsluitend op nieuwe zaken een beperkte garantie, te rekenen vanaf levering. Wij vullen dit aan tot 5 jaar, met inachtneming van onze garantievoorwaarden en de overige bepalingen:
 2. Deze garantie is alleen met betrekking op onze hotelmatrassen. Ander beddengoed kent een garantietermijn van drie maanden.
 3. De garantie omvat herstel of vervanging van de zaak doch omvat nimmer meer dan de verplichting van de leverancier.
 4. De door de leverancier onder garantie teruggenomen zaken worden eigendom van de leverancier.
 5. Een beroep op de garantie wordt slechts gehonoreerd indien de zaak is gebruikt overeenkomstig het doel waarvoor de zaak geacht wordt te dienen.
 6. De garantie geldt niet indien:
  1. De opdrachtgever of iemand namens de opdrachtgever zonder toestemming van de leverancier, aanpassingen heeft verricht.
  2. Er sprake is van fouten en/of gebreken als gevolg van ondeskundig of onzorgvuldig gebruik of handelen
  3.  Er sprake is van boven normale slijtage.
Al onze overige producten hebben een garantietermijn van 3 maanden.


home Terug naar boven

  Bij ons mag je drie maanden proefslapen. Bevalt het matras niet, dan stuur je hem retour en krijg jij, gewoon jouw geld weer terug !

  Je moet al die tijd natuurlijk wel netjes met het matras zijn omgegaan. Het spreekt voor zich dat we in principe een verkoopbaar matras van jou weer in ontvangst willen nemen. Mocht je nu denken:

  "Maar ik wil geen matras waar een ander drie maanden op geslapen heeft ! "


  Wees gerust: Wij zenden iedereen die via onze webshop besteld,altijd een nieuw matras. Een terug genomen proefslaap matras wordt nadien, via een ander kanaal, hergebruikt.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  -  Je besteld via de webshop jouw hotelmatras en rekent die af.
  -  Wij laten jouw matras voor jou aanmaken in de fabriek, hier gewoon in Nederland.
  -  Na de bezorging, mag je drie maanden proefslapen.
  -  Wil je het matras niet, mail ons dan. Je krijgt verzendinstructies.
  Aan dit terugzenden zijn helaas wel kosten verbonden. Wij leggen hier uit waarom.
  Zodra we het matras in acceptabele staat hebben terug ontvangen, krijg jij jouw aanschafbedrag gewoon weer van ons terug. Het proefslapen en terugsturen geldt alleen voor particulieren.

  home Terug naar boven

  Bestellen gaat via onze webshop. Betaling geschiedt vooraf middels een veilige betaalprovider. Alle Boxsprings en hotel matrassen worden gratis bezorgd.


  Na ontvangst van jouw betaling geven we jouw bestelling door aan de fabriek. Die maakt voor jou speciaal jouw matras aan. Onze bezorgpartner neemt vervolgens contact met jou op. Goed bereid kost even tijd. Wij willen niet als snelle jongens bekend staan en intussen ons werk niet goed doen.

   " Voor 11 uur besteld = diezelfde avond nog thuisbezorgd !"

  Dat lukt ons helaas niet. Maar we gaan wel meteen aan de slag om een echt hotel matras voor jou persoonlijk aan te laten maken !


  Wij nemen de tijd voor jouw bestelling en gaan daar zorgvuldig mee om. We bezorgen immers geen snelle hap, maar een kwaliteitsproduct waar jij nog jaren mee vooruit kan! We willen er zeker van zijn dat jij de juiste bestelling, zonder bijkomende problemen geleverd krijgt. We hanteren het principe van 'First time right!" Dat geeft het minste aan kosten, gedoe en nawerk.
home Terug naar boven


  Niet tevreden, geld terug

  Zodra wij het product van jou terug hebben ontvangen in ongeschonden staat, (het product moet door ons via een ander kanaal in principe weer verkoopbaar zijn) krijg je van ons het aanschafbedrag terugbetaald. Je draagt daarbij zelf zorg voor de terugverzending. En jij blijft verantwoordelijk voor het product tot op het moment dat wij die uit handen krijgen van de bezorger. Je hebt drie maanden de tijd om een matras terug te sturen en 14 dagen voor alle overige producten die we op deze website verkopen. Terugsturen dient steeds in de originele verpakking te geschieden.
  lees over onze kwaliteitsmatrassen.....:

  home Terug naar boven